Referenties

Wij hebben in de loop der jaren vele honderden diners, trouwfeesten, recepties en bedrijfsfeesten mogen opluisteren met onze muziek. Hieronder treft u een greep aan van onze ervaringen:

 


“Jazztrio heeft ons bedrijfsfeest een extra feestelijk tintje gegeven. Wij vonden de muziek aangenaam en de bandleden erg professioneel. En bovendien zijn ze een stuk goedkoper dan veel andere aanbieders.”

Naarden-Bussum, Jan Tabak

Dit was in Naarden-Bussum

“Eerst twijfelden wij of we wel een band bij ons diner wilden hebben. Uiteindelijk hebben we gekozen voor dit jazztrio en daar hebben wij geen spijt van!”

Amsterdam, restaurant De Kas

2

“Ze stonden voor al onze suggesties open en dachten actief mee. Zo konden we de andere sprekers en acts mooi met hen afstemmen.”

J & A-P, Lage Vuursche“Het weer trok bij en we besloten om onze borrel te verplaatsen naar het terras. Zo konden wij optimaal profiteren van het lekkere weer én de lekkere muziek. Bedankt voor jullie flexibiliteit!”

Amsterdam, Cobra café

“Direct na de ceremonie, die wij op een buitenlocatie hebben gehouden, kon het feest beginnen. Kleine kinderen rennend door de tuin, hun ouders aan de champagne. Precies zoals wij het wilden.”

Velsen, buitenplaats Beeckestijn

“Wij hebben dit jaar gekozen voor een kerst-cd als relatiegeschenk. Jazztrio heeft deze cd gevuld met heerlijke jazzy klanken. Wij hebben er veel positieve reacties over mogen ontvangen.”

Baarn, InContext

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *